NAJNOVIJEZdravlje

ZNATELI KOLIKO ČESTO TREBAMO MIJENJATI PIDŽAMU? EVO ŠTO KAŽU STRUČNJACI

Pranje pidžame, kao i pranje posteljine, vrlo individualna stvar.

Mnogi to čine svakih nekoliko dana, dok je nekima u redu promijeniti ih, odnosno oprati svega dva puta mjesečno. Ipak, na forumu Mumsnet došlo je do žustre debate u kojem je polovica žena stajalo iza toga da pidžamu treba mijenjati svakodnevno, a druga se polovica izjasnila kako smatra da je u redu nositi istu pidžamu nekoliko noći za redom.

Tu se uključila ekipa Good Housekeeping instituta koja je potvrdila da je pidžamu dovoljno promijeniti jedanput sedmično – sve dok se svakodnevno tuširate i mijenjate donje rublje, prenosi Index.

Istaknuli su kako se to odnosi na one koji u svojim pidžamama samo spavaju, a ne na one koji provode dio dana u njoj. Također, napomenuli su da bi osobe koje se pojačano znoje tijekom noći trebale mijenjati pidžamu barem svaku drugu noć jer znoj u kombinaciji s bakterijama nikako nije povoljna kombinacija za čistu i zdravu kožu.

admin

I am a web developer who is working as a freelancer. I am living in Saigon, a crowded city of Vietnam. I am promoting for http://sneeit.com

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close