NAJNOVIJE

ZNAO JE DA ME TO IZLUĐUJE: Lizao je gladno i žestoko, kao da nikada više videti neće!

Još jedan vruć i sparan letni dan. Na tetin poziv došla sam im u posetu kako bi joj pomogla uvesti reda u kuću, jer ona zbog posla i dece, jednostavno nije nalazila vremena. Bilo je oko 10 sati ujutro, stajala sam za štednjakom i radila klincima palačinke, kad je neko ušao na stražnja vrata. Iako ga nisam dugo videla, prepoznala sam tetinog šogora, Dražena, koji je živio u blizini sa svojom porodicom. Nasmešio se i pozdravio, uz dva poljupca u obraz. Odmerio me od glave do pete:
„vidim, i ti si odrasla“ rekao je i opet se nasmiješio. Odnos među nama je uvijek bio prijateljski… usudila bih se reći i bratski.
„da, moralo se i meni to dogoditi“ rekla sam i namignula mu.
„nisi ni ti previše zaostao“ dodala sam i nasmejala se vlastitoj šali. Bio je u dvadesetim godinama, po mojoj proceni, nekih 24, 25. Lepo građen, preplanule kože, odeven u traperice i košulju koja je lepo isticala njegovu muskulaturu. Tek kad se okrenuo da zatvori vrata imala sam priliku upoznati svoje oči sa njegovom guzom. Mmmm, osjetila sam ludu potrebu da ju gricnem. Čini se, postao je muškarac otkako sam ga zadnji put vidjela.
„jesi li za palačinke, pečem klincima, pa mi nije problem ipeći nekoliko više?“ upitala sam i nonšalantno okrenula palačinku u zraku.
„kad već nudiš…“ rekao je i namignuo…

1 2 3Sljedeća stranica

admin

I am a web developer who is working as a freelancer. I am living in Saigon, a crowded city of Vietnam. I am promoting for http://sneeit.com

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close