HoroskopNAJNOVIJE

Sedmični horoskop od 22. do 28. oktobra 2018 Lav otvara svoje srce, Bik treba da uživa u životu, a Vodolija da ne odustane od svojih ciljeva

Sedmični horoskop od 22. do 28. oktobra 2018

Sedmični horoskop od 22. do 28. oktobra 2018: Prema prognozama astrologa, zvjezde će u ovom periodu biti najviše naklonjene Strelčevima, Jarčevima i Škorpijama. Saznajte šta očekuje vaš znak u narednih 7 dana

Ovan Sedmični horoskop od 22. do 28. oktobra 2018

LJUBAV: Možda ste pomalo otupeli od silnih ljubavnih pokušaja. Frustracije ćete izbeći strpljenjem i suzdržanošću. Planete usporavaju pozitivne uticaje, ali to ne znači da vas ne čeka lepa budućnost. Oni u vezama neka budu tolerantniji dok ne dođu bolji dani.

KARIJERA: Neki će biti u iskušenju da potroše više nego što treba. Ako vam nedostaje sredstava, ne pozajmljujte. Pažljivo razlučite šta vam je važno, a šta nije. Uvidećete da vam dosta toga zapravo ni ne treba. Radićete jednostavnije.

ZDRAVLJE&SAVET: Setite se pravila zlatne sredine.

Bik Sedmični horoskop od 22. do 28. oktobra 2018

LJUBAV: Intelektualni nivo emotivnih odnosa biće kvalitetan, a sve ostalo navodiće vas na nezadovoljstvo, rasprave ili čak svađe. Stoga razgovarajte, ali ne insistirajte na zagrljajima. Uz malo više strpljenja bićete oboje zadovoljni.

KARIJERA: Ne želite da se bavite tračevima, ali neprijatno je što ćete morati da ih slušate. Radi se samo o sitnicama oko kojih se ne treba živcirati. Svi smo ljudi, a ljudi nisu savršeni. Vi to dobro znate. Zato neka na jedno uvo uđe, a na drugo izađe.

ZDRAVLJE&SAVET: Uživajte u životu.

Blizanci Sedmični horoskop od 22. do 28. oktobra 2018

LJUBAV: Verovatno nećete biti zadovoljni onim što vidite da se sprema. Suzdržite se od suvišnih komentara, jer bi oni mogli samo da doliju ulje na vatru. Budite umereni, strpljivi, a ako treba, povucite se. Privremeno. Kasnije će biti lakše.

KARIJERA: Nastavićete diplomatsku strategiju, a ono što dogovorite, sprovodićete u delo odmah. Tako će se smenjivati tihi i bučniji način rada, a vi ćete se prilagođavati čas jednom, čas drugom stilu. Neki će pripremati velika dela.

ZDRAVLJE&SAVET: Bavite se sportom. Ojačaće vas.

Rak Sedmični horoskop od 22. do 28. oktobra 2018

LJUBAV: Kontakti će biti brojni, ali većina njih neće u potpunosti ispunjavati vaša ljubavna očekivanja. Stoga ćete o ljubavi više pričati, nego što ćete je osetiti. Mnogi će bez obzira na sve organizovati lepe provode za svoje društvo. Biće im dobro.

KARIJERA: Pogledajte malo bolje oko sebe i naći ćete mnogo kandidata koji bi želeli da sarađuju sa vama. Potrebno je da se bolje povežete i osmislite kvalitetniji organizacijski plan. Kad to uradite, preostaje vam samo da isto sledite.

ZDRAVLJE&SAVET: Ne dajte da vas sitnice izbace iz takta.

1 2 3Sljedeća stranica

admin

I am a web developer who is working as a freelancer. I am living in Saigon, a crowded city of Vietnam. I am promoting for http://sneeit.com

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close