Ljepota i ZdravljeNAJNOVIJE

PAZITE STA RADITE SVOME TIJELU ISTISNULA JE BUBULJICU IZNAD OBRVE: Lice joj se momentalno IZOBLIČILO i to zbog STVARI koju koristi SVAKA ŽENA!

Cedite bubuljice? Znamo da to radite, uostalom svi povremeno pokleknemo pred iskušenjem. Ali nakon što saznate šta se desilo ovoj devojci nakon ceđenja, dobro ćete razmisliti pre nego što sledećeg puta pokušate da se rešite neke napasti na licu.

K. R. podelila je na Tviteru šta joj se dogodilo i njena priča je za samo par sati postala viralna.

Naime, ispostavilo se da je bubuljica koju je Kejt probala da iscedi zapravo bila infekcija stafilokokom. To je K. saznala kada joj je lice toliko oteklo da je morala da ode u Urgentni centar, gde su joj rekli da ima celulitis, odnosno akutnu bakterijsku infekciju kože i potkožnog tkiva.

Kejt Rajt

To se desilo 48 sati nakon što je iscedila bubuljicu, a evo šta o svemu kaže sama K.

Pre oko nedelju dana rešila sam da iscedim ono što sam smatrala da je ogromna potkožna bubuljica. Međutim, svega sat vremena kasnije lice mi je oteklo i užasno me je bolelo. U Urgentnom centru rečeno mi je da imam celulitis i da, pošto mi je na licu, postoji ogroman rizik da se proširi na mozak ili čak u oči i oslepi me. Hvala bogu, sve je u redu i vraća se u normalu. Ali moram da napomenem da se sve ovo najverovatnije dogodilo zbog bakterija nataloženih na mojoj olovci za obrve. Ako se redovno šminkate, MOLIM VAS, redovno perite pribor. Ni ja to dosada nisam radila redovno, ali od ovog dana rigorozno perem sve što upotrebim, odmah po upotrebi.

admin

I am a web developer who is working as a freelancer. I am living in Saigon, a crowded city of Vietnam. I am promoting for http://sneeit.com

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close