Zanimljivo

HOROR U ZADRUZI OVO NIKO NIJE OČEKIVAO

Ne sviđaš mi se, sviđa mi se druga… Dao sam joj kačket!

Aleksandra Subotić i David Dragojević izgleda da su stavili tačku na svoju ljubav usred Bele kuće u “Zadruzi 2”. Posle brojnih svađa, ovo je bio neočekivani potez bivšeg fudbalera koji je rekao sada već bivšoj devojci da gaji osećanja prema drugoj, jer mu je preko glave “njenog kljucanja”.

Naime, iz čistog besa rekao je da su ga prošla osećanja zbog histerije koju mu Aleksandra priređuje već neko vreme, a onda joj dolio soli na rane kada je izjavio da je Ani Korać dao kačket jer mu se ona dopada.

“Tvojim ponašanjem si me prošla. Ne sviđaš mi se, sviđa mi se druga. Dao sam joj kačket, sviđa mi se. Ja sam kriv. Šta ti imaš sa tim što mi se sviđa druga, što sam joj dao kačket? Jesi li ti došla ovde mene da je*eš psihički? Ideš ovde za mnom i kljucaš”, rekao je ljutito.

Zatim, pošto više nije želeo da razgovara sa njjom, Aleksandra ga je ostavila samog, te je on nastavio da besni, pa i udario nogom u sto. Da li će i kako par razrešiti ovaj horor koji ih je upravo snašao pokazaće samo vreme.

admin

I am a web developer who is working as a freelancer. I am living in Saigon, a crowded city of Vietnam. I am promoting for http://sneeit.com

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close