NAJNOVIJE

Dnevni horoskop za 20. avgust 2018.

Dnevni horoskop za 20. avgust 2018.

Lep i miran dan vam želimo.

Još jedan ponedeljak je pred nama, ovaj možda dočekamo sa nekom tugom ili brigom u stomaku, moguće je da budete tužni zbog nekih stvari koje su se dešavale u prethodnom periodu, glavu gore, zaboravite na sve i mislite samo o seb. Morate sebi da želite najbolje, naterajte se da mislite prvenstveno o sebi pa onda o drugima.

Dan koji je pred nama ne donosi nam nikakve burne događaje, pa ga iskoristite onako kako bi i trebalo, odradite što se mora, završite koliko možete pa se prebacite na komunikaciju, prijatelji vam sada trebaju da vas oraspolože, podrže, zabave. Pozovite nekoga, dobro se ispričajte, nađite se sa prijateljima i lepo provedite. Onima koji trenutno nisu u vezi naročito bi prijalo neko dobro društvo, pa telefon u ruke, zaboravite moderne načine komunikacije, vidite se sa nekim i lepo provedite.

Srećno.

dnevni horoskop

OVAN

Dnevni horoskop za 20. avgust 2018.

POSAO
Moraćete da analizirate situaciju do najsitnijih detalja i to vas izuzetno zamara. Morate tako, ako želite da ostvarite cilj.
LJUBAV
Razočarani ste u voljenu osobu već neko vreme. Iskoristite današnji dan i otvoreno porazgovarajte.
ZDRAVLJE
Osećate se umorno

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11Sljedeća stranica

admin

I am a web developer who is working as a freelancer. I am living in Saigon, a crowded city of Vietnam. I am promoting for http://sneeit.com

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close