HoroskopNAJNOVIJE

Dnevni horoskop 02.10.2018g

DNEVNI HOROSKOP

Četverokutni položaj Sunca i Mjeseca donosi nervozu, napetost i povećava rizik od nezgoda. Ostanite smireni i pokušajte se baviti rutinskim aktivnostima, nemojte prihvaćati nove izazove bez obzira što vam se čine kao prilika života. Niti jedna prilika ne nestaje preko noći a sutra je nov, puno bolji dan.

OVAN (21.03. – 19.04.)

Pokušajte danas preuzimati što manje rizika. Nestrpljenje vas može dovesti do velikih nevolja koje nećete lako ispraviti. Budite oprezni prilikom vožnje jer je povećana mogućnost nezgoda. Moguće su neugodne rasprave sa voljenom osobom, ukoliko znate da ste učinili nešto pogrešno priznajte krivicu i nemojte pribjeći lažima.

BIK (20.04. – 20.05.)

Očekuje vas dan prepun obaveza ali i problema koje ćete morati odmah riješiti. Kroz jutro ćete biti nervozni i dosta napeti pa samim time skloni istovremeno rješavati više stvari. Možete uspjeti u svojim naumima ali samo ako imate detaljan plan aktivnosti i ako se oslonite na podršku osobe iz obitelji. Pokušajte se opustiti.

BLIZANCI (21.05 – 20.06.)

Danas ćete bit skloni zdravstvenim poteškoćama te nezgodama na radu. Nemojte pretjerivati na poslu, osobito ako se bavite fizičkim radom koji istovremeno zahtijeva veću razinu koncentracije. Klonite se duljih putovanja i zabava na kojima je prisutno više ljudi jer ste skloni umoru. Nemojte dozvoliti da vas ljute trivijalnosti.

RAK (21.06. – 21.07.)

Kroz jutro očekujte loše vijesti od kolega na poslu. Ne smijete pokazati kako se doista osjećate jer će to uznemiriti druge i dovesti do panike. Radije pokažite kako imate stav i plan za budućnost. Oni od vas koji su već imali ozbiljnije zdravstvene poteškoće danas se moraju primiriti jer je povećan rizik od srčanih problema.

LAV (22.07. – 22.08.)

Očekuje vas jako užurban dan prepun aktivnosti. Kroz jutro će vas kontaktirati osoba iz prošlosti, susret pokušajte izbjeći jer su tu mogući samo problemi. Ukoliko planirate putovanje, počnite se pripremati jer je ishod jako bitan, bez obzira što vam se trenutno tako ne čini. Odluke donesene u fazi nervoze nisu ispravne.

DJEVICA (23.08.- 22.09.)

Od jutarnjih ćete se sati osjećati jako iscrpljeno a oni od vas koji su se tek vratili sa duljeg poslovnog putovanja ili godišnjeg odmora, neće biti zadovoljni situacijom koju su zatekli na radnom mjestu. Ostanite smireni i izbjegavajte prepirke oko sitnica jer bi se mogle pretvoriti u velike svađe koje mijenjaju budućnost.

VAGA (23.09.-22.10.)

Bit ćete skloni brzanju a planove ćete željeti implementirati prije nego ste o njima pažljivo razmislili. Nemojte pokušavati sve raditi sami jer ćete neke probleme i poteškoće riješiti samo uz pomoć prijatelja. Konflikte možete izbjeći ako saslušate savjete koje vam daje starija osoba iz kruga poznanika. Odgodite danas posjete.

ŠKORPION (23.10.-21.11.)

Bit ćete uznemireni i nervozni ali nećete moći definirati zašto je tako. Umorni ste i morate više odmarati. Budite oprezni prilikom vožnje jer je povećan rizik od prometnih nezgoda. Svađa sa nekim iz obitelji samo može utjecati na ostala životna polja i stvoriti vam trajni nemir, pokušajte radije smisliti kompromis.

STRIJELAC (22.11.-21.12.)

Veći će broj vas danas morati otputovati. Velike su šanse da ćete se sa tog puta vratiti sa značajnom svotom novca. Neki će od vas danas dobiti ponudu za novu poslovnu suradnju ili honorarni posao. Nemojte odmah govoriti svoj stav i mišljenje jer će drugi misliti kako im namećete svoje ciljeve. Netko vam govori neistine.

JARAC (22.12.-20.01.)

Sami ste sebe uvjerili u lošu financijsku situaciju pa ćete kroz jutro tražiti osobu od koje bi mogli pozajmiti novac. Budite strpljivi jer vam pomoći može netko iz kruga bliskih prijatelja iako ta osoba neće smatrati kako imate ozbiljan problem, što je i objektivno. Ostanite smireni i oslonite se na intuiciju voljene osobe, ne svoju.

VODENJAK (21.01.-19.02.)

Danas ćete biti jako dobre volje, osjećat ćete se opušteno i smireno. Štoviše, uspjet ćete smiriti osobu koja je nervozna i samim time ojačati vaš odnos. Voljena će vas osoba danas optužiti kako zanemarujete obiteljske obaveze. Kroz večernje sate očekujte čudna dešavanja koja će vas potaknuti na razmišljanja o jednoj osobi.

RIBE (20.02.-20.03.)

Netko će vas od bliskih prijatelja pozvati na putovanje ali imajte na umu kako niste u najboljoj financijskoj situaciji. Nećete danas biti najbolje volje i bit ćete skloni kritizirati voljenu osobu. Nemojte biti nepošteni, svatko od nas ima mane. Prilikom vožnje budite oprezni jer ste skloni nezgodama u prometu te kaznama.

admin

I am a web developer who is working as a freelancer. I am living in Saigon, a crowded city of Vietnam. I am promoting for http://sneeit.com

Related Articles

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close